.quickedit{display:none;} -->

Delaila Adnan

Delaila Adnan

Mar 31, 2013

MENCARI RAHSIA CINTA SONATA DI PAJU BOOK CITY KOREA

  DAY 5


Perjalanan seterusnya adelah ke PAJU BOOK CITY lebih kurang 30 minit dari Seoul...tapi pada masa ni aku tak sihat, mengalami demam teruk akibat terlalu sejuk dan takda selera nak makan, antibody aku semakin lemah...so aku berehat saja di Hotel sambil menikmati kepanasan suhu bilik yang ku pasang agar terasa panas...

Oleh kerana aku tak follow dorang ke Paju Book City tetapi aku ada submit kan beberapa keping gambar yang diambil oleh Bie semasa disana untuk tatapan semua...
Dan ingin lebih info mengenai PAJU BOOK CITY boleh click here....



































Apa yang aku diberitahu ketika ni cuaca lembap kerana hujan dan sejuk ya amat...dan suasana masa ni sunyi sepi jarang-jarang nampak kenderaan lalu disini...ia adalah tempat yang besar dimana terdapat setiap bangunan dengan designnya sendiri yang begitu artistik dan menarik...tetapi ketika ni masa tak mengcukupi oleh itu mereka tak berpeluang untuk layan photography disemua kawasan disitu...
So sesiapa yang kaki layan photography sini adalah tempat yang harus datang...
Ok nantikan seterusnya hari yang ke 6 di Korea...harap semua enjoy menikmati gambar yang dipaparkan...chewahhhhhh...

KOREA - Day 6 Namsam Tower

No comments:

Relevant textual alternative to the image