.quickedit{display:none;} -->

Delaila Adnan

Delaila Adnan

Mar 31, 2013

RIDING AT BERJAYA HILL

Salam,
Malaysia ni asyik cuti je, bila cuti mula lah tak leh duduk diam, ada je perancangan nak merayau...nak merayau dalam Kuala Lumpur habis semua shooping complex dah redah...bosan! bosan! bosan! nak pergi mana ye yang dekat-dekat?



Hmm kami start Bike riding ke arah menuju ke Kuantan...singgah makan kat Genting Sempah...pastu bila dah kenyang malas plak nak riding sampai Kuantan, so kami terus naik ke Berjaya Hill...dah banyak perubahan kat sana sebelum dulu yang aku pergi tak banyak tempat yang boleh riadah...sekarang ni dah menarik, untuk nak relax dan beriadah bersama keluarga tempat yang sesuai kat sini lah, kalau gie Genting duit habis dan sesak...kat sini cool je..




Cuaca ok hari tu cuma tak sejuk sangat lebih kurang kat Kuala Lumpur jugak..lepas minum kami terus berangkat turun menuju ke Bentong Kononnya nak ke Kuala Kandah plak nak tengok Beruang, tapi akhirnya sesat dah nak sampai ke Jengka plak, puas melilau cari jalan tak jumpa, kami pun nak hilang mood so kami ambik keputusan chau balik Kuala Lumpur...




Balik dari sana singgah ke Festival City Shooping Complex yang baru buat dengan takda tangga kecemasan berdekatan lif..apa daa..hmmm macam biasa tu je la tempat-tempat yang boleh pergi..




Dah lama tak riding badan jadi lembik dan sakit-sakit tapi seronok, cuz leh nyanyi-nyanyi macam terasa dalam video clip hahaha...




DELAILA ADNAN : Terima Kasih sudi singgah di blog ini..have a nice days

No comments:

Relevant textual alternative to the image