.quickedit{display:none;} -->

Delaila Adnan

Delaila Adnan

Sep 15, 2015

Song For Someone Cover




Ni hasil keja project tangan ku...project hasilkan videoclip "Song For Songone " Cover from U2...
semua segala pelakon tu aku just beli je footage mengikut shot every angle...kau rasa mahal tak? tapi kalau korang dah jadi ahli ...segala benda footage semua free je dpt...cuma mula-mula tu kenalah register dulu yek........

kenapa aku pilih nigger, sebab shot dia je yang banyak angle and free hehehh....and aku tambah effect yang patut termasuk colour grading perbagai hingga jadilah video clip ni...penyanyi dalam tu jangan tanya siapa..hehehhe tu just test power guna suara low....

masa bila aku buat ni...time break jap buat editing keja...pastu mental sorang-sorang create ini video cover...pastu sambung balik buat keja ....hehheh....

inilah video ke yg dibuat waktu bosan.....muahahahaha

No comments:

Relevant textual alternative to the image